2021, l’any del búfal de metall

 

Per fi hem començat l’any 2021 i a partir del 12 de febrer, segons l’horòscop xinès, aquest serà l’any del Búfal de Metall. Anem a veure què significa això , què podem esperar del nou any.

L’horòscop xinès és bastant diferent de l’horòscop dels dotze astres. A diferència de l’astrologia convencional, els signes del zodíac xinès s’assignen en funció a l’any de naixement i no a un període concret de l’any.

D’aquesta manera, cada any sol correspondre a un animal concret, amb les seves característiques típiques aparellades amb l’any en qüestió. Aquest 12 de febrer del 2021, per exemple, entrarem en l’any del Búfal de Metall, sortint de l’any de la Rata que ens ha acompanyat al llarg del ja finalitzat 2020. Segons l’horòscop xinès, el Búfal és el segon animal del zodíac després de la Rata. El segueixen el Tigre, el Conill, el Drac, la Serp, el Cavall, la Cabra, el Mico, el Gall, el Gos i el Porc.

…Com són els nascuts sota el signe de Búfal de Metall?

Els nascuts sota aquest signe, són persones plenes d’ideals, dotades de molta paciència i sempre disposades a donar el millor de si mateixes en qualsevol circumstància. Vinculats a la família són fidels amics i amants i gràcies a les seves múltiples qualitats demostren ser persones especialment estimades per tots. Poc influenciables, tenen un caràcter fort i això els predisposa a obtenir una bona dosi d’èxit.

… Què ens espera aquest 2021, l’any del Búfal de Metall?

 

Si parlem de símbols, l’any del Búfal de Metall (que entrarà en vigor a partir del 12 de febrer), representa la prosperitat i la redempció pels difícils temps viscuts. Un any en el qual s’ha d’aprofitar per collir el sembrat i produir encara més per al futur.

Aquest serà un any en el qual cada un pot confiar en si mateix, i aspirar a convertir-se en millor persona. Tot treball realitzat estarà destinat a ser reeixit, especialment si hi ha un gran compromís mental i físic darrere d’ell.

El que està a punt d’arribar és, per tant, un any dedicat a la paciència però també a la fortalesa, per a ser capaços d’apuntar directament als objectius. Un any que, ben viscut, pot conduir al creixement, trobant així un futur que sigui el més semblant possible al desitjat.

L’any del Búfal de Metall, ens brinda l’oportunitat d’aplicar tot el que hem après de l’experiència viscuda, de donar i rebre, de ser més cauts i solidaris, menys bromistes i més curosos amb els sentiments dels altres. Ens dóna la capacitat d’entendre la força de la discreció, abandonant l’esperit dominant i autoritari que tots portem a dintre. L’any de la Rata ha estat devastador en l’àmbit mundial, i el Búfal ve a reorganitzar-lo, amb treball dur, ja que la seva gran capacitat d’empenta és la seva major virtut. L’esforç serà recompensat.