Qi Gong

»Desenvolupant la nostra consciència coneixem les nostres capacitats i les nostres limitacions»

Què és el Qi Gong? (Txi Kung)

QI (energia) GONG (treball o cultiu) Es tradueix literalment com «el treball de l’energia».

Qi Gong és el nom genèric que se li dona a diferents tipus de gimnàstica terapèutica mil·lenària d’origen xinès. El QI Gong es pot practicar a qualsevol edat i condició física. La seva finalitat és la de preservar i potenciar la salut, mobilitzant el QI o energia vital pel nostre cos. Per això, els moviments es realitzen de manera fluida i harmònica, evitant el sobreesforç muscular i l’acceleració cardíaca. Des de temps immemorials es nomena el QI Gong com la pràctica oriental que promou la longevitat i el perfecte estat de salut.

La pràctica del Qi Gong, és un dels pilars de la medicina tradicional Xina, juntament amb l’acupuntura, la moxibustión, el massatge, la fitoteràpia i la dietoteràpia en funció del Qi que també està en els aliments ,de fet, nosaltres també som aliment, som el que mengem.

Diferents Estils de Qi Gong a l’Escola

T’expliquem els diferents estils que practiquem a l’Escola per a que coneguis les seves diferències i saber quin et pot convenir més.

LO HAN QI GONG

El Luo Han és un estil de Qi Gong veritablement més extens i complert que existeix, una joia del sistema Choy Lee Fut.

Podem definir el Qi Gong en general, com una sèrie d’exercicis que seguint les directrius de la medicina tradicional xina, tenen l’objectiu de millorar i preservar la salut i l’estat físic; el sistema Luo Han ho fa mitjançant el treball del qual anomenem els Tres Tresors de la salut.

QI GONG PER LA SALUT

El meu objectiu és difondre l’art del «Qi Gong terapèutic», un conjunt de sèries tradicionals, de comprovada eficàcia en l’àmbit preventiu i per millorar la salut; i el mètode de regulació emocional «Qi Gong Cor de Tao» creat pel meu mestre Sifu Josep Muñoz Costas en particular.

“Si creus que ets el màxim responsable del teu estat de salut espero poder ajudar-te en aquest camí que és només teu, però que podem compartir el tros que sigui necessari”

Nines Sempere

Contacta amb l‘Escola D’Energia

Omple el formulari i deixa les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Vine a conèixer l’Escola!

C/ Sevilla, 2. 43001 Tarragona

Ens truquem?

629 169 146

Com et podem ajudar?


He llegit i accepto la clàusula Tractament de les dades personals

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a finalitats analítiques. En fer clic al botó Acceptar, accepta utilitzar aquestes tecnologies i el processament de les seves dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad