Qi Gong terapèutic

Diferents estils de Qi Gong que t‘ensenyem a l’Escola.

El meu objectiu és portar el Qi Gong a tots aquells que hagin sentit la curiositat per aprendre o aprofundir en aquestes tècniques terapèutiques, dedicades a l’enfortiment de la salut i prevenció de malalties. Cada persona hauria de tenir al seu abast, eines de fàcil aprenentatge, amb les quals poder implicar-se de manera activa en el procés de regulació de la seva pròpia salut i la del seu entorn. Amb aquesta eina abracem tots els aspectes d’harmonització, equilibri i enfortiment corporal, emocional i energètic. Donant pas al procés de transformació interior, ajudant a què les nostres energies interactuïn amb la natura, d’una manera neta i fluida.

El meu objectiu és difondre l’art del «Qi Gong terapèutic», un conjunt de sèries tradicionals, de comprovada eficàcia en l’àmbit preventiu i per millorar la salut; i el mètode de regulació emocional «Qi Gong Cor de Tao» creat pel meu mestre Sifu Josep Muñoz Costas en particular.

Escola d'Energia

Qi Gong Cor del Tao

«El Cor del Tao» és un sistema constituït per cinc sèries bàsiques, una per a cada òrgan principal i les seves emocions relacionades.

Els exercicis regulen la funció energètica, restableixen la funció fisiològica i equilibren l’emoció, amb l’objectiu de restaurar la salut del nostre cos en l’àmbit fisiològic, energètic i emocional.

Qigong Cor del Tao promou un treball directe amb el cos i les emocions, ajudant-nos a prendre consciència del nostre caràcter, de les nostres necessitats i mancances afectives, de com gestionem les emocions i les energies que d’elles es deriven i, per descomptat, de com ens expressem davant el món que ens envolta.

Guang Qi jian Shen Fa Qi Gong

Guan Qi Jiang Shen Fa (mètode d’equilibri i connexió) es tradueix com a mètode per introduir el Qi en el cos i per enfortir la salut.

Aquest sistema de Qigong té com a funció connectar-nos amb el Qi de la terra, del cel i del nostre entorn. Connectar i interactuar amb el Qi de la natura per retornar l’equilibri energètic al nostre cos.

Escola d'Energia
Escola d'Energia

Wu Qin xi qi Gong

Qi Gong dels 5 animals

Els seus moviments estan originalment inspirats en antigues pràctiques xamàniques que imitaven a certs animals (tigre, cérvol, ós, mico, grua) per obtenir la seva fortalesa i les seves qualitats espirituals.

Wu Xing Zhang Qi Gong

Wu Xing Zhang (Qi Gong dels 5 elements), és un mètode terapèutic tradicional d’origen Taoista, amb l’objectiu de regular l’energia dels cinc òrgans principals (fetge, cor, melsa, pulmó i ronyó).

Escola d'Energia
Escola d'Energia

Liu Zi Jue

Liu Zi Jue (els sis sons curatius) és una pràctica que ajuda a moure i desbloquejar el qi estancat, mitjançant les vibracions produïdes per uns sons determinats, i massejant els òrgans interns amb el moviment respiratori, que promou l’expulsió del qi ranci, reemplaçant-lo per energia neta i fresca.

Ba Duan Jin

Ba Duan Jin és una sèrie de 8 exercicis de Qi Gong que es tradueix com les vuit peces del brocat , les 8 joies, o els 8 tresors.

Referint-se que una de les coses més valuoses de la vida no hi ha res més valuós a la vida és la que ens proporciona salut física, emocional i mental.

Escola d'Energia

Contacta amb l‘Escola D’Energia

Omple el formulari i deixa les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Vine a conèixer l’Escola!

C/ Sevilla, 2. 43001 Tarragona

Ens truquem?

629 169 146

Com et podem ajudar?


He llegit i accepto la clàusula Tractament de les dades personals

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a finalitats analítiques. En fer clic al botó Acceptar, accepta utilitzar aquestes tecnologies i el processament de les seves dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad