L‘Escola D’Energia

El que vaig somniar per mi, ho he fet realitat per a tu.

He projectat el meu somni en un espai acollidor, senzill i cuidat , on estem a gust i ens sentim com a casa. Un refugi on ens desconnectem de les preocupacions, del soroll exterior, ens descalcem i respirem el silenci.

Aquí és on tinc la gran sort de dedicar-me al que més m’agrada, desenvolupant la meva passió: Compartir la meva pràctica, experiència i coneixements amb els meus alumnes, que al mateix temps son els meus mestres. M’encanta la sensació que es queda en el cos després de la sessió. M’agrada comprovar que surts d’una manera ben diferent a com has entrat, amb el cos lleuger, la ment en calma i un somriure a la cara.

Per això D’Energia no és un gimnàs, això no va d’activitat física esportiva, sinó de fer realitat el teu desig de sentir-te be a nivell físic i mental. A D’ Energia mai hi ha judici, aquí pots fer una ullada al teu paisatge intern, on sempre trobaràs nous recursos i eines per col·locar-te en el present.

Un lloc on pots trobar respostes en tu, confiant en la saviesa interior que aflora, en l’instint. Un espai on compartim els nostres punts de vista i experiències, i descobrim que la nostra realitat és molt més habitual del que pensem. Un espai on ens sentim apoderats.

Un espai únic que t’inspirarà

Coneix les nostres instal·lacions

L’Escola és petita i acollidora, cada detall està inspirat per a proporcionar-te calma i benestar durant la teva estada. Des de l’origen del projecte sobre els plànols i sota les directrius de la gran professional del Feng Shui, Rosa Rius Bosch, la meva prioritat és facilitar-te un espai on puguis desconnectar.

La Sala

La sala es de forma rectangular, d’uns 48 m² ,amb parquet, miralls en una de les parets i una petita columna.

La sala on realitzem la pràctica té una il·luminació suau i càlida i disposa de dos tipus de calefacció, bomba de calor i calor blau. També hi ha aire condicionat.

L’Escola

Les instal·lacions de l’Escola  sumen uns 90m².

Una recepció amb guixetes per deixar el teu calçat, dos vestidors, la sala i un bany.

El millor material per a les teves classes

Tots el material necessari per la practica està discretament recollit dins del mobiliari de la sala, per no pertorbar la visió i la concentració.

Aquest es compon de: màrfegues, mantes de Ioga per assistir les postures, mantes per tapar-te durant la relaxació, blocs i falques de suro, coixins, bloosters, cinturons, Fit Balls (pilota gran per Pilates), Thera bands (bandes elàstiques), Foam (cilindres d’escuma rígida per pilates) i mig Foam (per quan tens menys equilibri), tamborets i cadira per Ioga.

Escola d'Energia

Feet up

La darrera adquisició: 11 Feet Up!

Un moble ideal per a la pràctica de ioga, que ens facilita les postures invertides a tots.

Pregunta’m

M’encanta que m’enviïs els teus dubtes, ajudar-te a triar la dinàmica que t’agrada i et funciona. Vull compartir amb tu la meva experiència i coneixements, que et puguin servir de guia per a trobar junts la pràctica perfecta per al teu benestar, i que et dediquis temps a acaronar-te, temps per a tu.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a finalitats analítiques. En fer clic al botó Acceptar, accepta utilitzar aquestes tecnologies i el processament de les seves dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad